CAMÍ ESCOLAR I OBRES

Com a pares, el Camí Escolar és un projecte que ens satisfà perquè pretén engegar processos de transformació en diversos nivells.

Com a ciutat, ens permet recuperar valors tradicionals. Fer del carrer un espai per compartir, jugar i estar amb seguretat. Fer de la ciutat un lloc apte per les persones, un espai amigable pacificant l’arquitectura.

Com a barri, ens constata que el treball conjunt entre diversos teixits per tal de millorar el nostre entorn és possible. En aquest projecte hem participat nois i noies, pares i mares, mestres, comerciants i veïns. Tots aquells que fem vida al barri i que ens agrada que el barri ens doni vida.

Com a escola, ens descobreix que també des d’aquí es pot modificar l’entorn. Sabem que el context influeix en gran mesura en la vida de l’escola, però que aquesta transformi també el seu voltant és una satisfacció. Ens agrada que l’escola s’arreli en el seu entorn però que també el nodreixi.

Com a famílies, ens tranquil·litza saber que el trajecte a l’escola està pensat per ser segur, que la gent amb la que compartim guaitarà si cal. Ens ajuda en el difícil procés d’anar oferint autonomia als nostres fills.

Com a nens, ens enorgulleix que tothom, ciutat, barri, escola i família confiïn en nosaltres per anar sols a l’escola. Trobar-nos amb els companys, compartir el recorregut, intimar. Què grans que ens estem fent…

Com a pares, el Camí Escolar, que tot just acaba de néixer i encara ha de créixer, ens agrada a tots nivells.